onsdag 6 januari 2010

Bilder på snart 5 veckorsgamla valpar

Tik 1 i fin huvudbild. Söt som socker eller hur??!! Tik 2, som inte var riktigt vaken då vi försökte fota, hihi :) Hon är den vi kallat "LillDiva". Hon och en av Biellas tikar slåss om vem som ska bestämma. Hon tror hon är störst och bäst men de låter nog mest. Menar inget allvar utan är en liten retsticka och väldigt rolig!
Tik 1 ser ut som om hon vore van de här. Kan de va en blivande utställningsstjärna kanske? Hon är en klar ledartyp men väldigt snäll och ser ut som om hon medlar då nån är lite för hårdhänt med nån annan.
Hane 1 som vi kallar Junior, pga att han är vädligt lik sin far på många sätt och beteenden.
Hane 2 som kallas vittass och har en stor bringfläck. Är snäll, rolig, busig och en blandning av sina föräldrar
Här är ståbilder på de alla 4. Lättare sagt än gjort men vi ska öva lite mer så ni får se era små vackra hundar från deras bästa sidor. Batteriet tog ju givetvs slut så huvudbilder kommer nog i morrn. Nu går tiden fort och de växer så de kankar. Matvrak är de hela bunten. De har 2 mammor som de också diar. Diva går in till dom och ger dom mat ofta för de är så tyst i rummet att de får nog mat så de räcker och blir över,för Biella är ju också där och matar och pysslar. Blodpoverna är tagna och iväg skickade så svaren räknar jag med att ha här om ca 2 veckor, om allt går som de ska i posten förstås. Vi hoppas på lite mildare väder så de kan få börja prova på att vara ute en stund om dagen men de lär nog dröja ett tag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar